HI, IK BEN JOYCE

en mijn missie is om jou in je kracht te zetten zodat je weer gaat genieten van je levensweg. Ja jouw weg! Want dat is onderdeel mijn journey of life, om zoveel mogelijk mensen te inspireren en bewust te maken van hun eigen power.

In je kracht staan

Ik weet zelf als geen ander hoe het voelt als om vast te zitten in overtuigingen, onzekerheid, angst en disbalans. Dat ik daarnaast alles perfect en onder controle wilde hebben hielp niet mee. Lange tijd heb ik gedacht dat ik daarmee al die overtuigingen kon laten verdwijnen, want wie perfect is hoeft niet onzeker te zijn toch?

Door de controle te willen houden dacht ik mijn angst altijd een stapje voor te zijn. Toen dit niet bleek te werken, ben ik zo een jaar of 15 geleden opzoek gegaan naar wat dan wel werkt.

Door elke keer nieuwe manieren te proberen om deze patronen en gedachten te doorbreken heb ik stapje voor stapje geleerd deze blokkades niet meer in de weg te laten staan voor mijn succes en levensgeluk.

Gedachten loslaten

Tijdens mijn studies en vooral ook gedurende mijn levenservaring heb ik een fascinatie voor gedrag en patronen ontwikkeld.

“Waarom stappen we steeds in dezelfde valkuilen en waarom is het zo super moeilijk om onze gedachten los te zien van onszelf?”

En dus begon mijn weg naar deze missie al vroeg, waarbij de allerbelangrijkste vraag steeds is geweest hoe ik de codes van verbinding met mijn innerbeing, liefde, balans, vertrouwen, vrijheid en geluk kan kraken.

Door deze codes te kraken heb ik geleerd om van workaholic naar levensgenieter, van stresskip naar balans master en van overleven naar echt leven te shiften.

Daardoor heb ik stappen durven te zetten die ik anders nooit voor mogelijk had gehouden, niet in mijn stoutste dromen, en toch heb ik het gedaan. Vanuit vol vertrouwen ben ik met mijn liefdevolle gezin geëmigreerd naar de Cariben!

Elke dag als ik naar buiten kijk en de bergen, de zee, en uitgestrekte weide van dit prachtige eiland zie, voel ik die vrijheid en besef ik mij dat ik een enorme geluksvogel ben.

“Naast praktische kijk op het leven is spiritualiteit de rode draad in mijn leven.”

Soms is dit deel van mij wat op de achtergrond geweest, maar sinds de geboorte van mijn zoon sta ik weer volledig AAN. Sindsdien gaat spiritualiteit hand in hand met alles wat ik doe in mijn leven. Of ik nou mama, manager, coach, vrouw, vriendin, of vakdocent ben. Ik heb het geluk dat ik makkelijk de verbinding kan maken tussen praktische onderwerpen en spiritualiteit.

Deze combi van spiritualiteit met positieve psychologie is GOUD in mijn zoektocht naar een gelukkig leven geweest. Een zoektocht die uiteindelijk zoveel meer heeft opgeleverd dan ik ooit heb durven vermoeden en mij heeft doen inzien dat je met de juiste mindset echt alles kan beïnvloeden.

“Ik ben een echte Sport en Health freak daarom is balans creëren door meditatie zo waardevol voor mij.”

Als ik alleen maar actief zou sporten werken en mama zijn, zou ik niet de innerlijke rust kunnen ervaren zoals ik nu doe.

Ik heb mijn dagelijkse rituelen ontwikkeld om deze innerlijke rust aanwezig te laten zijn in alles wat ik doe.

Ben ik dan de hele dag zen? Nee hoor helemaal niet 😉 wel kan ik altijd inpluggen op deze innerlijke rust wat enorm waardevol is voor alle aspecten in mijn leven.

Hoe voorkom je een burn-out

“Voor ons werkt de Wat Werkt Wel meer dan de Hoe Het Hoort.”

Samen met mijn man, en twee kinderen proberen we van elke dag een feestje te maken. Het liefste zijn we te vinden op het water, waar we met onze boot de omgeving van de Caribbean verkennen.

Reizen is samen met mijn man onze grootste passie geworden en ook dit doen we met het hele gezin. De kids vinden het heerlijk om mee te gaan en zo hebben we samen heel wat werelddelen gezien.

Bij ons thuis is het een heerlijke beestenboel met katten, 1 hond en een varkentje die we liefkozend George hebben genoemd. Voor ons werkt de Wat Werkt Wel meer dan de Hoe Het Hoort.