Workshops

Wil je nog een laagje dieper en ben je echt bereid om nu af te rekenen met datgene wat jou niet meer dient? Schrijf je dan in voor 1 van de workshops. Elke workshop heeft een persoonlijk thema en zijn los te volgen of als krachtige reeks.

Online workshops voor mindset en groei

Invest in the future you

Je gaat leren:

Hoe je beweging en adem in te zetten om je mindset te shiften naar een hogere frequentie.

Hoe jij je kan afstemmen op de beste versie van jezelf.

Leer om te gaan met belemmerende gedachten, overtuigingen en emoties.

Leer werken met de Wet van aantrekking en het quantum field ( Dr. Joe Dispenza).

Leer meditatietechnieken die bij jou passen.

Zorg dat je op de hoogte bent van wanneer de deuren van de workshops opengaan en schrijf je alvast in.

Aankomende workshops

Sacred cacao en breath work Woman ceremony

Special voor vrouwen 

Behoefte aan verbinding, heling en liefde? bij de ceremonies die ik begeleid wordt je uitgenodigd om een innerlijke reis naar binnen te maken. 

Tijdens een cacao ceremonie worden je zintuigen geprikkeld en wordt je uitgenodigd om contact te maken met je energetische hart. De cacao werkt namelijk op de hartchakra en wekt liefdevolle emoties op zoals vreugde, bliss en creativiteit. Het plant medicijn ondersteund jouw proces om tijdens de ceremonie van je hoofd naar je hart te reizen. 

Bij de ceremonie onderga je een reis waarbij je je bewustzijn gaat verruimen en diepere lagen van verbinding met jezelf en andere kan voelen. Door muziek, klanken, meditatie & ademwerk kom je in een trance waar je wordt uitgenodigd om blokkades aan te raken en los te laten. Het zelf helend vermogen van het lichaam wordt hiermee geactiveerd en de energie kan weer vrij stromen. 

De rauwe cacao die wordt gedronken heeft vele gezondheidsvoordelen, door de hoge dosis aan mineralen en voedingsstoffen ondersteund de cacao het lichaam bij het helen en het ontgiften van de nieren en lever. Cacao zit boordevol antioxidanten en heeft daarnaast een positief effect op stressvermindering en versterkt de afgifte van het het gelukshormoon. 

Ben je nieuwsgierig wat cacao voor jou mag beteken?

Wees welkom op  de Locatie : Soulbalance Vreekesweid 1
1721 PP Broek op Langedijk 

Investering: 40 euro p.p.

Aanmelden kan ook via whatsapp: 0638565043

Beschikbare datums in 2023:

Zondag 27 augustus 9.30-13.00

Ben je zwanger, geef je borstvoeding of gebruik je antidepressiva ? Geef dit dan van te voren aan bij de aanmelding. De dosering wordt aangepast op jouw individuele situatie. 

Voor aanvang van de Ceremonie ontvang je informatie om je zo goed mogelijke voor te bereiden.

Workshop True You

Terug naar je eigen pad.

Heb je het gevoel onderweg de verkeerde afslag in je leven te hebben genomen?

Wil je opnieuw ontdekken wat jouw purpose in het leven is?

Ben je nieuwsgierig welk leven echt bij jou past?

In deze workshop gaan we op onderzoek naar jouw kern om weer terug te keren naar je eigen pad. Soms volgen we het pad van onze ouders, onze overtuigingen (hoe het zou moeten), het pad van onze angsten of het pad van loyaliteit naar anderen.

We hebben onszelf ervan overtuigd dat we voor zekerheid te kiezen comfortabel en veilig zijn. Ik vraag je, is dat zo? Welke zekerheden hebben we nu echt in het leven?

Workshop jezelf zijn

Workshop MIRROR

Transformatie workshop waarin je uitgenodigd en begeleid wordt om te kijken naar je schaduwkanten.

Dealen met je obstakels je angsten, boosheid en verdriet. We zijn inmiddels bekend met de kracht van positief denken en dat is geweldig! Toch blijkt op de lange termijn dit niet voldoende te zijn. Steeds meer mensen komen erachter dat negatieve gedachten en gevoelens niet zomaar oplossen of verdwijnen. Je kan je negatieve emoties niet begraven onder een portie positieve worden.

In deze workshop leer je hoe jij in het dagelijkse leven kan dealen met de aanwezigheid van negativiteit. Je zal merken dat de inzichten ruimte en vrijheid geven en dat positiviteit weer kan stromen door je leven zonder beperkingen.

Workshop vertrouwen ontwikkelen

Workshop VERTROUWEN

Onvoorwaardelijk vertrouwen hebben in het leven en trouw blijven aan jezelf. Dit zijn essentiële elementen om je mooiste leven te leven.

In deze workshop leer je om volledig te vertrouwen op het leven. Waar kan je loslaten en waar moet je juist in actie komen om dat te bereiken wat jij wilt?

Ik neem je opnieuw mee in een reis naar vertrouwen en dompel je onder met kennis en technieken die steeds opnieuw terugbrengen naar vertrouwen en trouw blijven aan jezelf.